fbpx
Lifestyle raw boudoir indoor binnen zwangerschapsshoot in Loenen aan de Vecht, Utrecht, door Ilse Stronks fotografie, zwangerschapsfotograaf Apeldoorn
Luxe glazen fotobox met fine art passepartout voor zwangerschapsshoot of newbornshoot


Zwangerschapsshoot: Authentiek, sereen en puur

Zwangerschaps-shoot: Authentiek, sereen en puur

Je bent in verwachting. Iedere dag kijk je in de spiegel, je ziet je lichaam veranderen. Je voelt je kleintje groeien in jou, toch verbaas je je soms als je in de spiegel kijkt: ben ik dat? De ene dag ben je blij met wat je ziet en hoe je je voelt, de andere dag voel je je niet je mooie zelf.

Stel je eens voor: je laat beelden maken van jou tijdens deze laatste periode van je zwangerschap. Intiem en puur, zoals je bent, fijn bij jullie thuis. Of op ’t strand, omdat die plek je zo veel energie geeft. Goed voorbereid, dat wel, en fijn begeleid tijdens het shooten door iemand die je op je gemak stelt. En ook: iemand die je vraagt je letterlijk en figuurlijk (een beetje) bloot te geven. Om je vrouwelijkheid en alles wat daarbij komt kijken, te omarmen.

Drie weken later zie je de beelden voor het eerst tijdens de bestelsessie, en denk je: ben ik dat? Ik wist niet dat ik zó mooi, krachtig en puur kon zijn.

Dat gevoel wil ik jou laten ervaren!

“Toen ik de foto’s zag, had ik echt een wow-gevoel. Niet dat ik mezelf heel erg mooi vind, maar op de foto’s echt wel. Wauw! Juist omdat je je niet de hele zwangerschap zo voelt, zijn deze beelden éxtra bijzonder.”

– Leen

Benieuwd naar welke beelden je tijdens jouw zwangerschapsshoot kunt verwachten?

Benieuwd naar welke beelden je tijdens jouw zwangerschaps-shoot kunt verwachten?

“Er verandert zo veel aan je lichaam, je voelt je niet altijd mooi. Dan kijk je in de spiegel, en denk je ben ík dat?, ondanks dat je je buik iedere dag voelt. Het is heel mooi om die kwetsbaarheid in de foto’s terug te zien.”

– Maike

Deze zwangerschapsfotoshoot is voor jou als je…

Deze Raw zwangerschaps-fotoshoot is voor jou als je…

1.

Houdt van een ontspannen fotosessie, waarin je goed wordt voorbereid en begeleid, en je tijdens het schieten voelt alsof je met een vriendin kletst over je zwangerschap in plaats van aan het poseren bent.

2.

Houdt van intieme beelden, waarin blote huid en de connectie met jouw vrouwelijkheid centraal staan.

3.

Graag een stijlvolle, tastbare herinnering wil van dit bijzondere moment in je leven, die met zorg is samengesteld en helemaal past bij jouw persoonlijke smaak.

Waar je mijn beelden aan herkent? 

Aan warmte, rust en een samenspel van licht en lijnen. Aan de mix van geposeerde beelden afgewisseld met ongedwongen momenten tussendoor.

Prijzen zwangerschapsshoot

Benieuwd naar de prijzen voor een zwangerschapsshoot? Bekijk deze pagina met alle prijsinformatie. Of ben je er al uit en wil je jouw zwangerschap dólgraag door mij laten vastleggen? Wacht dan niet te lang!

Ik wil deze shoot boeken!

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen