fbpx
Lifestyle raw boudoir indoor binnen zwangerschapsshoot in Loenen aan de Vecht, Utrecht, door Ilse Stronks fotografie, zwangerschapsfotograaf Apeldoorn
Luxe glazen fotobox met fine art passepartout voor zwangerschapsshoot of newbornshoot


Zwangerschapsshoot: Authentiek, sereen en puur

Zwangerschaps-shoot: Authentiek, sereen en puur

Je bent in verwachting. Iedere dag kijk je in de spiegel, je ziet je lichaam veranderen. Je voelt je kleintje groeien in jou, toch verbaas je je soms als je in de spiegel kijkt: ben ik dat? De ene dag ben je blij met wat je ziet en hoe je je voelt, de andere dag voel je je niet je mooie zelf.

Stel je eens voor: je laat beelden maken van jou tijdens deze laatste periode van je zwangerschap. Intiem en puur, zoals je bent, fijn bij jullie thuis. Of op ‘t strand, omdat die plek je zo veel energie geeft. Goed voorbereid, dat wel, en fijn begeleid tijdens het shooten door iemand die je op je gemak stelt. En ook: iemand die je vraagt je letterlijk en figuurlijk (een beetje) bloot te geven. Om je vrouwelijkheid en alles wat daarbij komt kijken, te omarmen.

Drie weken later zie je de beelden voor het eerst tijdens de bestelsessie, en denk je: ben ik dat? Ik wist niet dat ik zó mooi, krachtig en puur kon zijn.

Dat gevoel wil ik jou laten ervaren!

“Toen ik de foto’s zag, had ik echt een wow-gevoel. Niet dat ik mezelf heel erg mooi vind, maar op de foto’s echt wel. Wauw! Juist omdat je je niet de hele zwangerschap zo voelt, zijn deze beelden éxtra bijzonder.”

– Leen

Jouw fotografie-ervaring

Jouw tijd en energie zijn kostbaar. Nu, voordat de kleine er is, maar straks al helemaal. Op dingen als het uitzoeken van foto’s, het maken van een album en het zoeken van de juiste leverancier nadat je een fotoshoot hebt gehad zit je niet te wachten.

Boek je een zwangerschapsshoot bij mij? Dan voorkom je dat ongemak en boek je een complete fotografie-ervaring. Met aandacht voor jouw wensen en vragen, een persoonlijke voorbereiding, een ontspannen fotosessie en met als klapper op het einde: een bestelsessie bij jullie thuis waarin je de gemaakte herinneringen giet in een tastbare vorm.

Zodat je na afloop bent verzekerd van een tijdloos, tastbaar fotoproduct in je handen.

Bekijk hier de producten

Of lees hier meer over mijn werkwijze

Benieuwd hoe een zo goed als volledige serie eruit ziet?

“Er verandert zo veel aan je lichaam, je voelt je niet altijd mooi. Dan kijk je in de spiegel, en denk je ben ík dat?, ondanks dat je je buik iedere dag voelt. Het is heel mooi om die kwetsbaarheid in de foto’s terug te zien.”

– Maike

Deze zwangerschapsfotoshoot is voor jou als je…

Deze Raw zwangerschaps-fotoshoot is voor jou als je…

1.

Houdt van een ontspannen fotosessie, waarin je goed wordt voorbereid en begeleid, en je tijdens het schieten voelt alsof je met een vriendin kletst over je zwangerschap in plaats van aan het poseren bent.

2.

Houdt van intieme beelden, waarin blote huid en de connectie met jouw vrouwelijkheid centraal staan.

3.

Graag een stijlvolle, tastbare herinnering wil van dit bijzondere moment in je leven, die met zorg is samengesteld en helemaal past bij jouw persoonlijke smaak.

Waar je mijn beelden aan herkent? 

Aan warmte, rust en een samenspel van licht en lijnen. Aan de mix van geposeerde beelden afgewisseld met ongedwongen momenten tussendoor.

Prijzen zwangerschapsshoot

Pakketten zwangerschaps-shoot

Zwangerschapsshoot
indoor of outdoor

Sessieprijs: € 150

De sessieprijs bevat jouw planningssessie, de fotoshoot van 1 uur op een locatie naar keuze en de bestelsessie bij jullie thuis om jouw persoonlijke fotopakket samen te stellen. En niet te vergeten: een mini-album van 15×15 cm t.w.v. € 50!

Zwangerschapsshoot &
Newbornshoot

Sessieprijs: € 275

De sessieprijs bevat jouw planningssessie, twee fotoshoots van 1 uur op een locatie naar keuze en de bestelsessie bij jullie thuis om jullie persoonlijke fotopakket samen te stellen. En niet te vergeten: een mini-album van 15×15 cm t.w.v. € 50!

Houd er rekening mee dat de sessieprijs géén fysieke of digitale producten bevat. Tijdens de bestelsessie stel je jouw eigen collectie samen (vanaf € 350).

Ik wil deze shoot boeken!

Of bekijk hier de producten

Mockup shopping guide zwangerschapsfotografie kledingtips zwangerschapsshoot

10 KLEDINGTIPS ONTVANGEN VOOR JOUW ZWANGERSCHAPSSHOOT?

“Die mooie grote jurken zijn niet zo aan mij besteed, maar een spijkerbroek met een t-shirt erboven is óók niet wat ik wil!”

Herkenbaar? Er staat een complete shopping guide voor je klaar met 10 concrete kledingtips voor jouw intieme en pure zwangerschapsfotoshoot. 

Die wil ik hebben!

Volg me op Instagram!

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen bij een fotograaf aan toe gaat? Wie je op bezoek krijgt als je een fotoshoot boekt, en uit welke producten je zoal kunt kiezen?

Dat en meer vind je op mijn Instagram!

Ga naar Instagram

Ga naar:

Trouwfotograaf
Zwangerschapsfotograaf
Newbornfotograaf
Familiefotograaf

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk producten

Keep in touch!

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen