Op zaterdagochtend ging ik samen op pad met mijn zus, op meubel- en snuisterijenjacht op de jaarlijkse rommelmarkt in Winterswijk. Na afloop zaten we bij ons ouderlijk huis aan de keukentafel onze lichte teleurstelling over de magere vondst weg te eten met een minder teleurstellende oliebol. Ik weet niet of het het lekkere weer, de oliebol of mijn tas met cameraspullen was die in een hoek lag vanwege een klus van de vorige dag, maar ze zei ineens: “Wil je foto’s van mij maken?”. Ik moest even in mijn oren wrijven om erachter te komen of ik dat wel goed had gehoord, ik ken Anne namelijk als iemand die over een lichte (lees: ernstige) vorm van actieve cameraschuwheid beschikt.

Je begrijpt: dit moment moest ik met beide handen aangrijpen. Niet alleen omdat het leuk is een zussenmomentje als deze te hebben, maar ook omdat ze in verwachting is (ja, ik word tante!)! Ik pakte gelijk mijn camera en we gingen we op zoek naar een mooi plekje in de tuin. Voor een klein moment schoten er typische zwangerschapsplaatjes door mijn hoofd, met handen op een buik en alle aandacht naar het ‘vrouw zijn’, maar bedacht ook al snel dat dat niet iets was wat bij haar past. Zuslief wilde ‘gewoon foto’s’, helemaal niet per sé ‘zwangerschapsfoto’s’. Zo gezegd zo gedaan! We doken de tuin in en na wat gezoek vonden we een mooi tropisch getint plekje, waar we stoere beelden hebben geschoten. Aanschouw!

Zwangerschapssessie zus Anne Winterswijk Gelderland fotograaf ApeldoornZwangerschapssessie zus Anne Winterswijk Gelderland fotograaf ApeldoornZwangerschapssessie zus Anne Winterswijk Gelderland fotograaf ApeldoornZwangerschapssessie zus Anne Winterswijk Gelderland fotograaf Apeldoorn

Info

Datum sessie: april 2017
Locatie sessie: Winterswijk