Babyfotograaf Apeldoorn Winterswijk
Babyfotograaf Apeldoorn Winterswijk
Newborn fotografie Apeldoorn Winterswijk

zwanger en kleintjes

Is er een kleine bijgekomen, of er is er eentje op komst? Van harte gefeliciteerd! Een ideaal moment om eens even stil te staan bij wat er is gekomen of komen gaat: een nieuw familielid.

Babyfotograaf Apeldoorn Winterswijk

newbornfotografie

Letterlijk even stil staan bij de komst van jullie nieuwe familielid maken jullie mogelijk door het maken van een mooie fotoreportage. 

Jullie thuissituatie zo realistisch mogelijk weergeven: dat is mijn doel. Gewoon, bij jullie thuis, terwijl jullie de handelingen uitvoeren die jullie dagelijks doen met jullie kleine spruit. Zodat jullie jaren later kunnen terugkijken en weten: ja, zo was het toen echt!

Tip: neem alvast contact met mij op vóór de geboorte, zodat we zodra jullie kindje geboren is een datum kunnen prikken!

 

zwangerschapsfotografie

Het hele proces voorafgaand aan de komst van jullie baby is ontzettend mooi en spannend. En aan de ene kant duren die negen maanden lang, aan de andere kant vliegen ze voorbij. Hoe bijzonder is het eigenlijk dat er in jouw buik, of in die van je vrouw, vriendin of zus, een baby groeit? En hoe mooi is het als je later kunt laten zien aan je kind: dáár zat jij in! 

Graag leg ik jouw zwangere buik vast op een manier waarop jullie later kunnen terugkijken naar hoe het toen echt was, in een natuurlijke, huiselijke setting bij jullie thuis. 

Past die huiselijke sfeer wel bij jullie? Laat dan een berichtje achter!

Slapende baby in box tijdens lifestyle newbornfotograaf Apeldoorn
Baby met roze speen in mond slaapt in handen van moeder tijdens lifestyle newbornfotograaf Apeldoorn

tarieven newbornfotografie of zwangerschapsfotografie

Prijzen beginnen al vanaf € 195 voor een 1 uur durende newborn- of zwangerschapsfotosessie. En nee, zo’n sessie hoeft niet op de ‘kijk-mijn-buik!’-methode, maar dat kan natuurlijk wel!

neem contact met me op