fbpx

Ondernemer in beeld

Ben je zelfstandig ondernemer en op zoek naar beelden die je website, social kanalen en content op de juiste wijze ondersteunen? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Mijn aanpak

Vanuit mijn achtergrond als Communicatiewetenschapper weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je beeldmateriaal aansluit bij wie je bent en wat je wil uitstralen. Daarom ga ik te werk volgens de volgende formule: 

01. Persoonlijke intake

Tijdens de intake bespreken we aan de hand van een aantal vragen wie je bent, wat je wil uitstralen en waarvoor de foto’s gebruikt gaan worden. Op basis daarvan bepalen we de locatie/omgeving van de shoot en de juiste kleur- en kledingkeuzes.

02. Schieten en spreken

Wanneer we schieten, gaan we met elkaar in gesprek. Over wat je zo aanspreekt in je werk, waarom je doet wat je doet. Op die manier voel jij je al snel op je gemak, maar krijgen we óók de meest sprekende beelden.

03. Pick your darlings

Binnen 20 dagen ontvang je de link naar jouw persoonlijke online galerij en kies je zélf de foto’s, zodat je zeker weet dat je tevreden bent met elke foto.

Tarieven

Pakket S

10 foto’s

€ 199

Pakket M

20 foto’s

€ 295

Pakket L

40 foto’s

€ 349

Alle pakketten zijn inclusief:

Intakegesprek // 1 – 1,5 uur schieten // 1 locatie // 2-3 outfits

Genoemde tarieven zijn excl. btw en excl. kilometervergoeding.

Ja, dit wil ik!

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen