fbpx

Bedrijf in beeld

Jullie zijn op naar portfolio-fotografie, zakelijke portretten of hebben binnenkort een evenement, zoals een jubileum of corporate uitreiking, dat jullie op een net-even-andere manier manier willen laten vastleggen? Daar help ik jullie graag bij!

Net-even-anders: hoe dan?

Door mijn achtergrond als trouwfotograaf ga ik zakelijke events en reportages in met die blik: hoe vertel ik het verhaal van de gebeurtenis die hier plaatsvindt? Het resultaat hiervan is een verhalende reportage.

Evenementenfotografie

Een feestelijke opening, een jubileum, een sportieve prestatie, een dag in het teken van jullie medewerkers of juist om nieuwe mogelijke klanten aan te trekken? Ik leg jullie evenement graag op geheel eigen wijze vast. Ik neem mijn ‘bruiloftenblik’ mee, hanteer een bepaalde manier van kijken die net even anders is. Doel: het verhaal van júllie evenement vertellen!

Greep uit portfolio: TBI-infra tijdens jaarlijkse deelname aan de bedrijvenrun Marathon Rotterdam, 25-jarig jubileum Avantes

Portfoliofotografie

Als zakelijke partner realiseren jullie de meest prachtige projecten en leveren jullie de mooiste diensten, jaar in jaar uit. Maar hoe worden deze zogeheten proof points bij jullie klanten en potentiële klanten gepresenteerd? Waarschijnlijk worden ze in woorden verteld, en weten jullie: goed beeldmateriaal ondersteunt dit verhaal. Of is het misschien zelfs wel andersom? Hoe dan ook: jullie portfolio mag gevierd worden!

Greep uit portfolio: RVB Infra, Van Gerrevink

Productfotografie en sfeerbeelden

Bij het verkopen van producten, is passend beeldmateriaal essentieel. Niet alleen zijn de beelden van het product van belang, maar ook juist de sfeerbeelden. Welke waarden, welke sfeer en welk gevoel willen jullie overbrengen met jullie merk? Dát is mijn uitgangspunt.

Greep uit portfolio: Lottiez Webshop

Bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage: hét moment waarop eigenlijk even geen specifiek moment nodig is. Het doel: jullie bedrijf vastleggen zoals deze nu is. Ten behoeve van een artikel, of als materiaal voor op jullie website. Dé gelegenheid om te laten zien wie jullie zijn en waar jullie voor staan.

Zakelijke portretten

Jullie medewerkers laten portretteren voor intern gebruik of bijvoorbeeld LinkedIn? Ik kom graag langs! Ofwel met mijn mobiele studio, of we zoeken in (de omgeving van) jullie kantoor een mooie plek. Of wat dacht je van een ‘aan-het-werk’-portret? Een beetje context kan nooit kwaad.

Greep uit portfolio: Rabobank, Van Gerrevink, GriDD, S.V. Communiqué

Net zo enthousiast als ik?

mEER INFO!

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen