fbpx

Werkwijze

Het is mijn missie jullie met rust, persoonlijke aandacht en ontspanning jullie fotosessie te laten beleven, zodat jullie én jullie kinderen genieten van blijvende producten. Generatie na generatie.

Boek je je shoot bij mij? Dan ben je na afloop verzekerd van een tijdloos, tastbaar fotoproduct in jullie handen.

Benieuwd hoe het proces eruit ziet? We doorlopen samen een aantal stappen.

Stap 1. Plannings-sessie

Heb je je shoot geboekt? Tijd voor de plannings-sessie! We bespreken jullie wensen voor de fotosessie, wie er op de foto komen, en natuurlijk jullie wensen voor de tastbare vorm waar we de foto’s in gaan gieten. Zo ben je verzekerd van een ontspannen fotosessie, die plaatsvindt op de manier die voor jou het meest comfortabel is.

De plannings-sessie vindt plaats via Zoom.

Stap 2. Shoot

Tijdens de shoot geef ik jullie aanwijzingen waar nodig. Bij een zwangerschapsshoot zijn het aanwijzingen voor de mooiste poses en hoeken, bij newbornshoots de verschillende samenstellingen, en bij shoots buiten maak ik gebruik van verschillende opdrachtjes waardoor jullie je makkelijk kunnen ontspannen.

Na de shoot stal ik de producten waar jullie tijdens de bestelsessie uit kunnen kiezen uit op jullie keukentafel en kunnen jullie ze zien en met jullie eigen handen vasthouden. Ik noteer jullie voorkeuren en voorlopige keuzes, zodat we tijdens de bestelsessie de producten helemaal naar jullie wens en smaak kunnen samenstellen.

Newborn fotoshoot met mama in babykamer in Groenlo door Ilse Stronks fotografie, newbornfotograaf Apeldoorn
Luxe glazen fotobox met fine art passepartout voor zwangerschapsshoot of newbornshoot

Stap 3. Bestelsessie

Zo’n 3 weken na de shoot zien we elkaar bij jullie thuis tijdens jullie bestelsessie en zien jullie de foto’s voor het eerst. Een echt hoogtepunt! Tijdens de bestelsessie kiezen jullie jullie producten naar keuze. Ik ben er om jullie met mijn artistieke oog en professionele mening te adviseren voor de beste producten die passen bij jullie wensen.

Benieuwd van welke fine-art fotoproducten je straks dag in dag uit kan genieten?

Bekijk hier de producten

Volg me op Instagram!

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen bij een fotograaf aan toe gaat? Wie je op bezoek krijgt als je een fotoshoot boekt, en uit welke producten je zoal kunt kiezen?

Dat en meer vind je op mijn Instagram!

Ga naar Instagram

Ga naar:

Trouwfotograaf
Zwangerschapsfotograaf
Newbornfotograaf
Familiefotograaf

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk producten

Keep in touch!

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen