Ik ben niet voor iedereen de juiste fotograaf.

There, I said it.

Hoe graag ik ook zou willen zeggen ‘iedereen’ te kunnen helpen: daar doe ik mezelf, maar ook jou, geen plezier mee. Het is belangrijk voor jou dat je de fotograaf vindt die het beste past bij jouw behoeftes, en dat ben ik niet voor iedereen. Laten we uitzoeken of ik de juiste fotograaf voor je ben!

Ik ben de juiste fotograaf voor jou als je:

  • Bewuste keuzes maakt in waar jouw tijd en energie naartoe gaan: naar voor de kinderen of juist naar jezelf, of naar je werk, omdat je daar óók veel energie uit haalt. 
  • Behoefte hebt aan kwalitatieve, tastbare familieherinneringen, maar er niet zelf druk mee wil zijn.
  • Waarde hecht aan persoonlijk contact en goede service.
  • Connectie en authenticiteit belangrijker vindt dan perfectie.
  • Niet altijd een duidelijke mening of voorkeur hebt, en het daardoor lastig vindt om knopen door te hakken.
    • Houdt van een mooi, stijlvol, tijdloos interieur.

Ik ben niet de juiste fotograaf voor jou als je:

  • Zoekt naar een snelle shoot en een hele bult digitale beelden.
  • Ieder jaar een grote interieurwijziging doet.
  • Kwantiteit verkiest boven kwaliteit.

En jij?

Vraag jezelf nu eens af: in welke punten herken ik mezelf? Komt de eerste beschrijving je bekend voor? Dan denk ik dat we een goede match zijn! Herken je je meer in het onderstaande? Dan zijn er een boel fotografen die je veel beter kunnen helpen dan ik.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Laat je gegevens hier bij me achter, dan nodig ik je uit voor een kennismakingscall!