fbpx

Voorbeelden trouwreportages

Voor een compleet beeld van jullie dag.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar hoe de foto’s eruit zien van een volledige trouwdag? Niet zomaar alleen even de allermooiste plaatjes (lees: de beste plaatjes van de fotoshoot, of een mooie foto van de ringen). Nee, echt, een hele trouwdag van begin tot eind? 

Die vind je hier. Op deze pagina. Drie slideshows met foto’s van de voorbereidingen tot en met de fotoshoot, de ceremonie en het diner. Ja, het blijven highlights, maar anders ben je zo 3 uur verder. Die tijd gun ik je bij het bekijken van jullie eigen foto’s 😉 

Waarom je hier van álle momenten op een trouwdag voorbeelden ziet? Omdat het niet alleen maar gaat om de mooiste momenten. Het gaat om het geheel van alle foto’s samen, alleen zo vertellen ze het verhaal van jullie dag. 

29-09-2022

Een zonovergoten septemberdag

Wat een druilerige herfstdag had moeten zijn, werd een prachtige, zonovergoten nazomerdag. Ik heb het over 29 september 2022. Denk aan een warm herfstzonnetje, een prachtige jurk met lange sleep en twee geweldige fotolocaties. Dít is wat je wil als je trouwt in september.

19-06-2021

Groen én industriëel: Arnhem én Nijmegen

Als je in Nijmegen woont en in Arnhem gaat trouwen, kun je niet anders dan de combinatie van het industriële van Nijmegen en het groen van Arnhem omarmen. Dus dat hebben we gedaan. Wat een mooie dag!

05-09-2020

Samen op het strand

‘Zijn er nog bijzonderheden tijdens de ceremonie?’. Ik hoor mezelf de vraag stellen en weet eigenlijk het antwoord al. Het kan niet anders dan dat Lau, de hond van Mei Lin en Ronald, de ringen komt brengen. Dus dat is wat er gebeurde. Maar niet voordat we een fijne ochtend beleefden op het strand. 

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

Populaire data in mei, juni en september zijn vaak al maanden, soms meer dan een jaar, volgeboekt. Wacht dus niet te lang met het leggen van contact.

Ben je beschikbaar?

Toch liever losse plaatjes kijken? 

Er staat een selectie van heel veel momenten door de dag voor je klaar, met heel veel verschillende bruidsparen.

Dagdroom er lekker op los.

Vraag je je af wat je zojuist precies hebt gezien?

Foto’s geschoten uit het hart. Met oog voor de omgeving. Met een voorliefde voor strakke lijnen. Diepte. Licht. Als een film.

Maar dan met échte mensen.

“Tijdens onze bruiloftsdag werd het duidelijk dat Ilse echt een pro in haar vak is. Wat we vooral bijzonder vonden was dat je helemaal niet in de gaten had dat ze er was, terwijl je achteraf ziet dat ze de belangrijkste en mooiste momenten heel mooi heeft weten vast te leggen.”

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

Populaire data in mei, juni en september zijn vaak al maanden, soms meer dan een jaar, volgeboekt. Wacht dus niet te lang met het leggen van contact.

Ben je beschikbaar?

Of bekijk hier eerst de tarieven

Ilse Stronks fotografie fotograaf Apeldoorn trouwfotograaf newbornfotograaf babyfotograaf zwangerschapsfotograaf familiefotograaf foto door Lizet Beek

Hoi! Ik ben Ilse.

Niet de typische trouwfotograaf 'die zo gek is op de liefde'. Meer een fotografie-nerd vermomd als sociaal wezen, die geruisloos jullie bruiloft vastlegt.

Rustig
Creatief
Onzichtbaar

Al gezien?


Werkwijze
Voorbeelden
Tarieven
Beschikbaarheid
FAQ

Trouwfotograaf Apeldoorn | Bruidsfotograaf Apeldoorn

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen