fbpx

Veelgestelde vragen trouwfotografie

Jullie hebben vast 1001 vragen, want een trouwfotograaf boeken doe je niet elke dag

Ik beantwoord ze hier graag voor je

We hebben beide geen ervaring met op de foto gaan, behalve dan dat we er héél ongemakkelijk van worden. Help je ons een beetje te ontspannen?

Laat me raden.. je vindt vast ook dat ‘alle andere bruidsparen altijd zo mooi op de foto staan’? Praktisch álle koppels die ik voor mijn lens heb, hebben nog nooit een fotoshoot gedaan.

Laat hun foto’s het bewijs zijn dat jullie je daar in ieder geval geen zorgen over hoeven te maken.

Hoe lang ben je gemiddeld aanwezig bij een bruiloft?

De gemiddelde tijd dat ik op een bruiloft aanwezig ben is 10-12 uur. Wat er past bij jullie dag? Tijdens onze vrijblijvende kennismaking denk ik hier graag met jullie over mee.

Wanneer ontvangen we onze foto’s?

Jullie ontvangen binnen 8-12 weken de foto’s van de bruiloft, en een preview van de dag met zo’n 10 foto’s vliegt binnen een week na de bruiloft jullie mailbox in.

Hoe ontvangen we onze foto’s?

Jullie ontvangen de foto’s in een online fotogalerij, waar jullie de foto’s kunnen downloaden.

Hoeveel foto’s ontvangen we?

Er is geen minimum of maximum aantal foto’s dat jullie zullen ontvangen, het aantal goede foto’s hangt helemaal af van hoeveel er gebeurt op jullie dag.

Om een idee te geven: een 12-urige trouwreportage levert gemiddeld zo’n 400-500 foto’s op. 

Ik zie dat je veel met natuurlijk licht werkt. Kun je ook het feest in de avond goed vastleggen?

Voor het avondfeest heb een volledige flitsset bij me, zodat ik jullie feest van kop tot staart kan vastleggen. Een feestje om te doen!

Is het aantal uur waar we voor gaan altijd aaneengesloten, of kunnen we de uren ook opsplitsen over de dag?

Het aantal uur fotografie dat jullie boeken, betreft het aantal uren aanwezigheid van mij. ‘Pauzes’, zoals bijvoorbeeld het diner, tellen dus gewoon mee. Ik noem ze even ‘pauzes’, want juist tijdens die rustmomenten gebeuren mooie dingen! Speeches, cadeau’s: ik sta altijd ‘aan’.

Moeten we zelf de locatie voor de fotoshoot kiezen, of help je ons hierbij?

Voor mij is de locatie, in tegenstelling tot bij veel andere fotografen, wél een heel belangrijk deel. Dus: ik begeleid jullie hierbij! Samen bespreken we wat bij jullie zou passen, en waar ik voor jullie de mooiste foto’s kan schieten. Zo fotografeer ik als bijvoorbeeld het liefst op een locatie met mooie lijnenspellen, in een omgeving waar natuur en mens als het ware samenkomen: in een oud stadscentrum, een binnentuin, een kas, een oude kerk, of in of rondom een sfeervol stationsgebouw of museum.

Hoeveel weken/maanden van tevoren moeten we je boeken?

De meeste koppels boeken mij zo’n 9-12 maanden voor hun bruiloft. Helemaal voor de populaire trouwmaanden zoals mei, juni en september is het slim al eerder te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

We zijn helemaal weg van je werk.. hoe kunnen we je boeken?

Wat een compliment! Laat jullie gegevens nu direct bij me achter, dan laat ik z.s.m. weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum.

Get in touch!
Ilse Stronks fotografie fotograaf Apeldoorn trouwfotograaf newbornfotograaf babyfotograaf zwangerschapsfotograaf familiefotograaf foto door Lizet Beek

Hoi! Ik ben Ilse.

Niet de typische trouwfotograaf 'die zo gek is op de liefde'. Meer een fotografie-nerd vermomd als sociaal wezen, die geruisloos jullie bruiloft vastlegt.

Rustig
Creatief
Onzichtbaar

Al gezien?


Werkwijze
Voorbeelden
Tarieven
Beschikbaarheid
FAQ

Trouwfotograaf Apeldoorn | Bruidsfotograaf Apeldoorn

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen