Trouwen op een dinsdag in mei: dat klinkt toch alleen al als een heel goed plan? Dat dachten Danielle en Bram ook. Nadat de datum was geprikt, nodigden ze iedereen uit die ze erbij wilden hebben. Onder het mom van ‘wie zien wel wie er kunnen’, bleek al snel dat bijna iedereen erbij kon zijn. Wat een feest!

Hoe hun dag eruit moest zien? Heerlijk ontspannen, want op het moment van de bruiloft zou Danielle 15 weken in verwachting zijn. En wat ze heel graag wilden: tussen de ceremonie en het feest een ommetje richting Café Vrijdag, de plek waar hun eerste date was, voor een paar foto’s. Je begrijpt wel: dat vond ik fan-tas-tisch!

De hele dag was compleet: van voorbereidingen tot trouwgeloften, van mini fotosessie tot aan entree, met bruidstaart en met bijdragen van familie, boeket-gooien en diner: ze hebben er toch gewoon een complete bruiloft van gemaakt.

En dat alles op die ene dinsdag in mei.

Trouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwfotograaf trouwauto met bloemen op opritTrouwfotograaf trouwauto op oprit van huis met een kussend bruidspaarTrouwfotograaf trouwauto op oprit bruidspaar zwaait familie uitTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwfotograaf bruidspaar zit voor Café Vrijdag waar hun eerste date plaatsvondTrouwfotograaf bruidspaar zit voor Café Vrijdag waar hun eerste date plaatsvondTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwfotograaf bruidegom staat voor trouwauto omringd door bloemenTrouwfotograaf bruid staat voor bloemenzee met bruidsboeket in handenTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwfotograaf bloemen op tafelTrouwfotograaf witte bruidstaart met bloemen staat verstopt in keukenTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdagTrouwen in Arnhem trouwfotograaf Apeldoorn op dinsdag

Info

Datum bruiloft: 15 mei 2018
Trouwlocatie: Gemeentehuis Arnhem
Feestlocatie en taart: Lunchroom de Beken, Renkum
Fotolocaties: Café Vrijdag, Arnhem en Sonsbeekpark, Arnhem