Afgelopen zomer trouwden Karlijn en Daan, op een manier de helemaal bij hen past. Ontspannen, puur en bescheiden, omgeven door vrienden en familie die dierbaar zijn, én omgeven door heel veel groen. Ik stond er dan ook niet van te kijken dat Daan, die net zijn aanstaande vrouw ‘voor het eerst’ zag, ook gelijk zijn geliefde courgetteplanten van wat liefde (lees: vers getapt water) voorzag. Ín stijl. “Moet ook gebeuren!”. Als dat geen liefdevol, ontspannen en puur begin van de dag is? Ik mocht dit alles aanschouwen én vastleggen: ik was hun trouwfotograaf.

Natuurlijk dragen de locatie, de aankleding en het weer ontzettend veel bij aan het gevoel waarmee ik als fotograaf terugdenk aan die ene bruiloft – deze elementen was hier simpelweg perfect. Maar wat wat mij betreft het eindresultaat kan maken of breken is het feit of de personen die ik heb weten vast te leggen, zichzelf waren. En nog beter: dat zij zelf kunnen zeggen: ‘Ja, dit zijn wij! Dit is hoe wij het in gedachten hadden en hoe wij onze bruiloft willen herbeleven’. En ik mag toch wel zeggen: dat is deze keer DIK gelukt! Of, zoals zij het zelf beschreven: “Wij zijn superblij met je foto’s en vinden het (compleet onbevooroordeeld natuurlijk) je beste werk tot nu toe!”. Had ik al gezegd dat ik mega enthousiast ben over deze bruiloft?

Trouwen in een kas?

Enne.. hoe zit dat dan met die locatie? Trouwen in een kas? Ja, dat kan dus gewoon! Op deze bewuste dag was het zo warm dat er buiten getrouwd en gegeten werd, maar het feest in de avond vond mooi binnen plaats.

Ik mocht bij deze bruiloft zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, en wat is het mooi om zo’n hele dag te mogen vastleggen. Getuige en onderdeel te zijn van iets heel bijzonders, van heel dichtbij, maar tegelijkertijd veraf, want: de overview-shots moet ook gemaakt worden 😉 Ik neem je graag mee naar deze dag!

Trouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen Winssen Trouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen WinssenTrouwfotograaf Apeldoorn buitenbruiloft in de Kas Nijmegen Winssen

Info

Datum sessie: 07-07-2017
Locatie: Trouw- en vergaderlocatie In de Kas, Winssen
Jurk: Maggie Sottero