Bij iedere aanvraag die ik krijg, maak ik een sprongetje. Of dat een figuurlijk sprongetje is? Zeker niet! Ik spring regelmatig letterlijk in de lucht bij een nieuwe mail.

Ik maak nog even een extra sprongetje wanneer een aanvraag is binnengekomen via één van mijn klanten, wat ruim 1,5 jaar geleden geleden gebeurde met Marle en Frank. Zij waren te gast op de bruiloft van Karlijn en Daan, wiens bruiloft ik een paar maanden eerder fotografeerde. Na onze kennismaking was het al snel rond: ik mocht hun bruiloft in oktober komen fotograferen!

Op de dag zelf vertellen Marle en Frank me dat ze bij het prikken van hun datum bewust een dag in oktober hebben gekozen: “Dan komen we ook niet in de verleiding dingen buiten te plannen, om vervolgens in spanning te zitten of alles wel door kan gaan”. En wat denk je? Hun datum, 4 oktober, was een zonovergoten oktoberdag, dus ze mochten alsnog aan het verplaatsen gaan. Gelukkig was dat geen probleem, en hebben we een prachtige dag mogen beleven!

Info

Datum: 04-10-2018
Fotolocatie: Vughtereiland, Den Bosch
Trouwlocatie: Stadhuis Den Bosch
Feestlocatie: Werkwarenhuis, Den Bosch
Trouwjurk: Hony Bruidsmode, Zwolle