fbpx
Ilse Stronks fotografie fotograaf Apeldoorn trouwfotograaf newbornfotograaf babyfotograaf zwangerschapsfotograaf familiefotograaf foto door Lizet Beek

Hoi, ik ben Ilse!

Ik heb een rustig karakter, maar tegelijkertijd een ontembare energie te creëren, te ontdekken, te ontwikkelen, en te observeren met een open blik. Simpelweg mooie dingen maken en het leggen van oprechte connecties met anderen is wat ik het liefste doe.

Dit alles komt voor mij samen in fotografie.

Dat ik mijn dagen mag vullen met wat ik het allerliefste doe en daar óók nog eens andere mensen blij mee maak, maakt dit voor mij het beste leven dat ik kan leven!

Ik ben een |

Hoe een ontdekking over mezelf mijn leven én mijn creatieve werk vanaf toen bepaalde

Lang heb ik mijn rustige persoonlijkheid gezien als iets wat ik beter niet kon benadrukken. Het was niet iets waar ik onzeker was, maar ik zag het als iets wat ik beter kon verbergen. Als fotograaf ‘moet’ je een hoge energie hebben om mensen op hun best te kunnen vastleggen. Toch?

Nu zie ik mijn rust als mijn kracht die ik júist mag benadrukken. Dat het zoveel voordelen heeft. In mijn werk, als fotograaf, maar ook daarbuiten. Als persoon. Rust zit in hoe ik mijn dagen en leven indeel, hoe ik het liefste werk, hoe ik mijn huis het liefste inricht en mijn all-time favourite beelden die ik heb geschoten.

Rust in mijn leven. Rust in mijn beelden. Dan ben ik in lijn en op mijn best. Dáár ga ik voor!

Lifestyle raw boudoir outdoor buiten zwangerschapsshoot op het strand bij zonsopkomst, Bloemendaal, door Ilse Stronks fotografie, zwangerschapsfotograaf Apeldoorn

Wist je dit al over mij?

Mijn fotografie-filosofie

Mijn fotografie een uiting van een eeuwigdurende ontdekkingsreis op creatief gebied. Ik deel graag met jou mijn persoonlijke visie op fotografie. 

Ik geloof dat de mooiste beelden de beelden zijn van echte mensen, waarin je hún persoonlijkheid terugziet. Dat je als kijker het gevoel krijgt alsof je er (weer) bij bent, of je nou zelf op die foto staat of iemand die je niet eens kent. Beelden die een bepaald gevoel overbrengen, die in het geheel een verhaal vertellen.

Het is mijn taak als fotograaf om op basis van mijn expertise en wat mij inspireert daar de mooiste weergave van te maken.

Waar je mijn beelden aan herkent? Aan warmte, rust en een samenspel van licht en lijnen. Aan de mix van geposeerde beelden afgewisseld met ongedwongen momenten tussendoor. 

Zwangerschapsfotoshoot zwangerschapsshoot zwangerschapsfotosessie zwangerschapsfotografie op het strand bij zonsopkomst golden hour in Bloemendaal

Dit alles in video? Ik maakte er Insta Stories over!

Volg me op Instagram!

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen bij een fotograaf aan toe gaat? Wie je op bezoek krijgt als je een fotoshoot boekt, en uit welke producten je zoal kunt kiezen?

Dat en meer vind je op mijn Instagram!

Ga naar Instagram

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Gratis e-book

Krijg toegang tot mijn GRATIS e-book

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot mijn 5 fototips.

 

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen