Heb je het meegekregen? Afgelopen zomer ben ik tante geworden! Ik weet het moment dat ik hoorde dat Job geboren was nog zo goed: ik werd rustig wakker in ons tentje in Griekenland, nietsvermoedend op mijn telefoon kijkend zag ik ineens een babyfoto verschijnen. Ja, dat was echt best wel ‘ineens’, want mijn zus was nog niet uitgerekend en ik geloofde er heilig in dat ze pas zou bevallen als wij weer in Nederland zouden zijn, zo’n 1,5 week later. Je begrijpt wel: met dat ‘rustige wakker worden’ was het meteen gedaan. Eigenlijk was ik de hele dag niet meer rustig te krijgen 😉

Want daar was ‘ie dan: kleine baby Job. Het meest snoepige, kleine mannetje (dat inmiddels niet meer zo klein is, hij is al dik 5 maand oud!) dat er bestaat. Een mannetje dat er gewoon om vroeg om vastgelegd te worden. En snel een beetje, want: als je je zus een ‘newbornshoot’ cadeau doet, moet de baby in kwestie nog wel een beetje vers zijn.

Niet lang na onze thuiskomst van vakantie greep ik dus mijn camera en tufte ik naar Winterswijk om mijn kersverse neefje Job te fotograferen. En vers was ‘ie! Zo klein, kwetsbaar, lief en onvoorspelbaar. Beentjes en armpjes die onverwachts maar tegelijkertijd zo vaak dat het niet meer onverwachts is op en neer deinen, oogjes die nog amper open zijn en te schattige gaapjes. En teentjes. Nageltjes. En.. ja, eigenlijk alles wat jij en ik als ‘grote mensen’ ook hebben. Dat is misschien nog wel het meest bijzonder!

Mag ik nog weer even terug naar toen? Naar hoe klein het knulletje toen was, naar hoe hij in bad ging en hoe hij de fles kreeg. Hoe hij met zorg opgepakt en geknuffeld werd door zijn kersverse ouders? Ik neem je mee!

Babyfotograaf newborn Apeldoorn WinterswijkBabyfotograaf newborn Apeldoorn WinterswijkNewborn fotografie newborn Apeldoorn WinterswijkNewborn fotografie newborn Apeldoorn WinterswijkNewborn fotografie newborn Apeldoorn WinterswijkBabyfotografie newbornfotograaf Apeldoorn WinterswijkBabyfotografie newbornfotograaf Apeldoorn WinterswijkBabyfotograaf newborn Apeldoorn Winterswijk

Info

Datum fotosessie: 11-08-2017
Locatie fotosessie: Winterswijk
.