Lieve, kleine Guusje. Met je zachte handjes en vrolijke koppie. Je bent al mooi van jezelf – zelfs toen Noortje een pootafdruk op je rechterwang achterliet – maar in die outfit van je ben je wel echt de bom.

Je ouders ontmoette ik dik twee jaar geleden, nog in hun vorige huis. Ze gingen trouwen en ik mocht hun bruiloft fotograferen. Het was een heel bijzondere: midden in de winter, op een heel koude dag, maar de sfeer was warm en gemoedelijk. Ik was dan ook zó blij dat ik hoorde dat ze jou verwachtten en nog eens langs mocht komen om jou, wanneer je er zou zijn, mocht fotograferen.

Ik heb je nu twee keer gezien – de eerste keer was het zo gezellig dat we de tijd vergaten – en ik hoop daar nog vele keren aan te mogen toevoegen. Ik ben benieuwd hoe je zult zijn, wie en wat je zult worden. Uit het feit dat je alleen maar oog had voor de camera en niet voor de afleidingsmanoeuvres van je papa en mama, kunnen we niet anders dan concluderen dat je een nieuwsgierig wezentje bent.

Guusje, het was me een waar genoegen.

Heel veel liefs,

Ilse

Info

Datum sessie: 12 januari 2019
Locatie: Wierden, Overijssel