fbpx

FAQ / Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog wat praktische vragen over de shoots en mijn werkwijze. Op deze pagina vind je de antwoorden! Klik op de vraag om het antwoord te ontvouwen.

Wat is er allemaal inbegrepen in de sessieprijs?

Bij zwangerschaps-, newborn- en familieshoots is bij de sessieprijs hetzelfde inbegrepen:

De planningssessie, de fotoshoot van 1 uur op een locatie naar keuze en de bestelsessie bij jullie thuis om jullie persoonlijke fotopakket samen te stellen. En niet te vergeten: een mini-album van 15×15 cm t.w.v. € 50!

Bij trouwfotografie gelden andere tarieven, bekijk hiervoor de trouwfotografie-pagina.

Zijn er ook digitale bestanden inbegrepen in de sessieprijs?

Bij de sessieprijs zijn géén digitale bestanden inbegrepen, die schaf je apart aan tijdens de bestelsessie.

Hoe gaat een bestelsessie in z'n werk?

Zo’n 3 weken na de shoot zien we elkaar bij jullie thuis tijdens jullie bestelsessie en zien jullie de foto’s voor het eerst. Een echt hoogtepunt! Tijdens de bestelsessie kiezen jullie jullie producten naar keuze. Ik ben er om jullie met mijn artistieke oog en professionele mening te adviseren voor de beste producten die passen bij jullie wensen. Meer lezen over mijn werkwijze?

Wat zijn de prijzen voor de fotoproducten?

De prijzen van de fine-art fotoproducten starten vanaf € 350. Bekijk de producten op deze pagina.

Ik heb alleen ervaring met fotografen die alleen een shootprijs rekenen en me de digitale bestanden erbij geven. Waarom doe jij dat niet?

Ik kan niets zeggen over waarom andere fotografen een andere werkwijze hanteren, en welke service zij verlenen. Wel kan ik zeggen dat ik ervoor heb gekozen in 2021 over te stappen deze nieuwe werkwijze die helemaal is gericht op het samenstellen van een tastbaar, kwalitatief fotoproduct.

Niet alleen omdat het beter bij mij past als persoon – ik houd van écht mensen helpen, van oprechte connecties met volle aandacht en kwalitatief mooie producten – maar des te meer voor jou.

Want aan een ‘Veel plezier met 80 digitale bestanden!’ heb je niet zoveel, behalve een bult werk en keuzestress. ‘Wat gaan we doen met die foto’s? Hoe maken we er een tastbare, duurzame herinnering van, waar we nog jaren plezier van gaan hebben?’. 

Ik heb ervoor gekozen de mensen te helpen die hun tijd belangrijk vinden en niet zelf met de foto’s van een shoot waarin ze hebben geïnvesteerd aan de slag hoeven.

Ik woon niet in de omgeving van Apeldoorn, ben je beschikbaar in ...

Ik ben in Apeldoorn gevestigd, maar ben actief in heel midden en oost Nederland. Bij shoots buiten Apeldoorn reken ik een kilometervergoeding van € 0,25 per afgelegde kilometer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie fine-art album, wandecoratie of digitale bestanden?

Bekijk hier de producten
High end glazen fotobox met fine art newbornshoot print

Volg me op Instagram!

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen bij een fotograaf aan toe gaat? Wie je op bezoek krijgt als je een fotoshoot boekt, en uit welke producten je zoal kunt kiezen?

Dat en meer vind je op mijn Instagram!

Ga naar Instagram

Ga naar:

Trouwfotograaf
Zwangerschapsfotograaf
Newbornfotograaf
Familiefotograaf

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk producten

Keep in touch!

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen