fbpx
Familieshoot bij het Twiske, Purmerend, buiten, met twee kinderen, fotograaf Apeldoorn
Familieshoot newbornshoot buiten in oude binnenstad van Zutphen, Gelderland, door Ilse Stronks fotografie familiefotograaf Apeldoorn


Familiefotoshoot: Authentiek, ontspannen en niet-te-perfect

Familiefotoshoot: Authentiek, ontspannen en niet-te-perfect

Jullie hebben iets te vieren: een jubileum binnen de familie, of één van je geliefden heeft een mijlpaal bereikt. Of jullie hebben gewoon een heel mooi gezin? In ieder geval wil je jullie liefde vieren en vatten in een mooie fotoreportage.

En mijn fotografie spreekt je aan? Hoe mooi! 

Voor een familiefotosessie ben je op het juiste (web)adres beland.

“We zijn zo ontzettend blij met de omgeving en de sfeer op de foto’s. Ik ben zelf héél blij dat we voor jouw suggestie om de shoot in de stad te laten plaatsvinden: het zijn echt héle dagelijkse, stoere foto’s geworden!”

– Marissa

Jouw fotografie-ervaring

Jouw tijd en energie zijn kostbaar. Op dingen als het uitzoeken van foto’s, het maken van een album en het zoeken van de juiste leverancier nadat je een fotoshoot hebt gehad zit je niet te wachten.

Boek je een familieshoot bij mij? Dan voorkom je dat ongemak en boek je een complete fotografie-ervaring. Met aandacht voor jouw wensen en vragen, een persoonlijke voorbereiding, een ontspannen fotosessie en met als klapper op het einde: een bestelsessie bij jullie thuis waarin jullie de gemaakte herinneringen giet in een tastbare vorm.

Zodat jullie na afloop zijn verzekerd van een tijdloos, tastbaar fotoproduct in jullie handen.

Bekijk hier de producten

Of lees hier meer over mijn werkwijze

Benieuwd hoe een zo goed als volledige serie familiefoto’s eruit ziet?

Familieshoot in Zutphen

Waar je mijn beelden aan herkent? 

Aan warmte, rust en een samenspel van licht en lijnen. Aan de mix van geposeerde beelden afgewisseld met ongedwongen momenten tussendoor.

Pakketten familieshoot

Pakketten zwangerschaps-shoot

Familieshoot

Perfect voor een fotoshoot van jullie gezin. Hebben jullie een hond als extra gezinslid? Dan is hij/zij zéker welkom!

Sessieprijs: € 150

De sessieprijs bevat een plannings-sessie, de fotoshoot van 1 uur op een locatie naar keuze en de bestelsessie bij jullie thuis om jullie persoonlijke fotopakket samen te stellen. En niet te vergeten: een mini-album van 15×15 cm t.w.v. € 50!

* Zijn er bij de shoot meer dan 5 personen aanwezig? Dan geldt een toeslag van € 10 per extra persoon.

 

Day in the life

Perfect voor jonge gezinnen waar iedere dag een avontuur is: ik loop een dagdeel met jullie mee in jullie eigen omgeving. Puur en echt!

Sessieprijs: € 375

De sessieprijs bevat een plannings-sessie, de fotoshoot van 3,5 uur op diverse locaties naar keuze en de bestelsessie bij jullie thuis om jullie persoonlijke fotopakket samen te stellen. En niet te vergeten: een mini-album van 15×15 cm t.w.v. € 50!

Houd er rekening mee dat de sessieprijs géén fysieke of digitale producten bevat. Tijdens de bestelsessie stel je jouw eigen collectie samen (vanaf € 350).

Ik wil deze shoot boeken!

Of bekijk hier de producten

Volg me op Instagram!

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen bij een fotograaf aan toe gaat? Wie je op bezoek krijgt als je een fotoshoot boekt, en uit welke producten je zoal kunt kiezen?

Dat en meer vind je op mijn Instagram!

Ga naar Instagram

Ga naar:

Trouwfotograaf
Zwangerschapsfotograaf
Newbornfotograaf
Familiefotograaf

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk producten

Keep in touch!

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen

Bespaar €50,- op je bestelsessie!

Vraag hier je fotografie-brochure aan. Boek je binnen 14 dagen na het aanvragen van de brochure? Dan ontvang je €50,- besteltegoed!

 


Nee dank je, ik wil geen geld besparen