Heel regelmatig word ik door gasten van bruidsparen van vorige jaren gevraagd om ook hún bruiloft te komen vastleggen. Ze hebben me dan al aan het werk gezien en het eindresultaat bewonderd bij vrienden, en zijn – kennelijk – over beide enthousiast. Dat was het geval bij Renée en Thomas!

Het kiezen van de locatie voor de trouwfoto’s: De Lentloper bij Nijmegen

Tijdens het voorbespreken van de bruiloft van Renée en Thomas, dat doen we altijd zo’n 2 weken voor de bruiloft, hadden we het over de locatie voor de fotoshoot. Ineens kwam Renée met het goede idee: “We komen regelmatig bij de Lentloper, een heel mooie nieuwe brug hier in de buurt. Ik zag op je Instagram dat je houdt van mooie lijnenspellen in je foto’s, dus misschien is dat een idee?”

Blijken die uurtjes die ik op Instagram besteed toch behoorlijk nuttig, want toen ik de locatie bekeek raakte ik gelijk geïnspireerd. De strakke lijnen van de brug, gecombineerd met het blauwe water en hier en daar wat groen. Ik zag het helemaal zitten! De zachte veldbloemen in contrast met het grijze beton, kregen we er op de dagzelf gewoon nog extra bij.

Niet één, maar twee locaties voor de trouwfoto’s: Sonsbeekpark in Arnhem

Omdat de trouwlocatie (Brasserie de Boerderij in Arnhem) zo ongeveer grensde aan het Sonsbeekpark, konden we het natuurlijk niet laten daar óók nog even doorheen te wandelen. En ook hier ging mijn hart sneller kloppen: we kwamen langs een mooi oud pand, dat – je raadt het al – zorgde voor mooie lijnenspellen. f

Bruiloft bij de Brasserie de boerderij in Arnhem

De rest van de dag vond plaats bij Brasserie de Boerderij in Arnhem. Heerlijk ontspannen, buiten en met veel vrienden vierden Renée en Thomas hun liefde. Benieuwd naar een indruk van hun bijzondere dag? Ik maakte een slideshow met daarin de hoogtepunten van hun dag. Je ziet hem hieronder!

Trouwfotograaf Nijmegen en Arnhem

Toch liever de foto’s in alle rust bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Hieronder vind je een selectie.

Leveranciers bruiloft in Arnhem en Nijmegen

Trouwlocatie: Brasserie de Boerderij
Visagist en kapper: Bibi Peelen
Juwelier: What Els Goldsmithing
Bruidszaak voor haar: D’amore, Arnhem
Bruidszaak voor hem: Bastiaansen Modestad, Bavel
Huur decor: Best day ever events