Mijn favoriete herinneringen

 

De bruiloft van Leah en Meinert

Een beetje eigenwijs zijn we allemaal wel, toch? Als het om groepen gaat ben ik een echte go-with-the-flow persoon: ik vind alles wel prima, als we het met z’n allen maar naar onze zin hebben. Maar als ik zelf aan de slag moet en er aanspraak wordt gemaakt op mijn creativiteit, ben ik héél eigenwijs.

Read More

Familiefotosessie Kootwijkerzand

Meer dan eens word ik gevraagd een familie te fotograferen ter ere van een 20, 25 of 30-jarig huwelijk. Met kinderen, ‘aanhang’ (iemand een voorstel voor een positiever woord? Ik heb bij mijn schoonfamilie al ‘lauwe kant’ in plaats van ‘koude kant’ geïntroduceerd, maar een echte verbetering is het ook niet 😉 ), op een mooie plek in de omgeving.

Read More

Danielle en Bram trouwden op een dinsdag in mei

Trouwen op een dinsdag in mei: dat klinkt toch alleen al als een heel goed plan? Dat dachten Danielle en Bram ook. Nadat de datum was geprikt, nodigden ze iedereen uit die ze erbij wilden hebben. Onder het mom van ‘wie zien wel wie er kunnen’, bleek al snel dat bijna iedereen erbij kon zijn. Wat een feest!

Read More

Trouwen in een kas: Karlijn en Daan

Afgelopen zomer trouwden Karlijn en Daan, op een manier de helemaal bij hen past. Ontspannen, puur en bescheiden, omgeven door vrienden en familie die dierbaar zijn, én omgeven door heel veel groen. Ik stond er dan ook niet van te kijken dat Daan, die net zijn aanstaande vrouw ‘voor het eerst’ zag, ook gelijk zijn geliefde courgetteplanten van wat liefde (lees: vers getapt water) voorzag. Read More